O NAS


Servis Vidmar je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki sega v leto 2002. Za seboj ima mnogo let izkušenj, preizkušenj, sprememb in predvsem rasti.

Sodelujemo s številnimi slovenskimi podjetji ter s podjetji na področju Italije, Nemčije, Poljske in Španije. Dejavni smo tako pri uvozu in izvozu šivalnih strojev za domačo in industrijsko rabo. 

Misija

Zavedamo se, da je izbira, ne samo šivalnih strojev, temveč tudi celotne šivalne tehnike na trgu precejšna. Prav zato Vam z vsem znanjem in dolgoletnimi izkušnjami ponujamo le najboljše.

Vizija

Vizija podjetja je postati in ostati eden vodilnih prodajalcev in posrednikov šivalnih strojev v Sloveniji. Še v nadaljnje bomo sodelovali s priznanimi evropskimi in svetovnimi posredniki in Vam s tem zagotavljali najboljše in najkvalitetnejše produkte. To bomo dosegli tako, da bomo še naprej zagotavljali inovativne in kreativne rešitve po željah kupca. 

Vrednote

Naša osnovna načela poslovanja sestavljajo kvaliteta, ugodne cene ter zadovoljni kupec. Stremimo k odličnosti na vseh področjih in nikoli ne nehamo z učenjem. 

Obiščite nas

Savska cesta 46,
4000 Kranj

sl_SISlovenian