Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa preko spletne strani Servis Vidmar, ki je dostopna na povezavi  http://www.servis-vidmar.si  (v nadaljevanju: ‘spletna stran’) in jo upravlja Rafael Vidmar s.p., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju: ‘ponudnik’). 

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja, ki vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele, in potrjuje, da je bil seznanjen s politiko zasebnosti.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Skrb za stranke

Naša temeljna skrb je zadovoljstvo strank. Zagotavljamo vam kakovostno storitev in prijeten nakup. Nudimo vam  svetovanje, ki pripomore k optimalnim doseganjem rešitev. Prizadevamo si ​za individualno obravnavo vsake stranke in izpolnitev vaših pričakovanj in potreb. Za kakršna koli vprašanja ali nejasnosti smo vam na voljo preko e-pošte rafael@servis-vidmar.si ali vr.machines@gmail.com ter telefonske številke 041 927 908 na katero smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8.00 in 19.00 uro. 

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
Vaši osebni podatki bodo zakodirani preneseni preko interneta. Naše spletne strani in druge sisteme imamo zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Kljub redni kontroli vaših podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi.

 

Dostava

Naročeno blago bo odposlano v treh delovnih dneh, če bi prišlo do sprememb in podaljšanju dobavnega roka Vas bomo o tem pravočasno obvestili.
Stroški dostave so prikazani v  poteku nakupa. Vse izdelke, ki so na zalogi in za katere smo naročila prejeli do 12h bomo odposlali najkasneje v naslednjem delovnem dnevu. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Možen je osebni prevzem v fizični trgovini, v tem primeru stroškov dostave ni. 

 

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke. Dostavo blaga bomo zaračunali po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Cene se ne spreminjajo glede na lokacijo in so za vso Slovenijo enake. Cene dostave se izračunajo glede na težo izdelka. Ker se isti izdelki lahko med seboj po teži razlikujejo lahko pride do majhnih razlik pri dejanski teži pošiljke in teži katera je bila izračunana ob oddaji vašega naročila. Ko vam dostavna služba dostavi pošiljko, mu blago plačate z gotovino. Vaš strošek je izpisan na vašem naročilu.

 

Plačilne metode

Trgovec uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

  • Kreditna / Debitna kartica (Mastercard, Maestro, VISA)

  • Plačilo preko predračuna

  • Plačilo po prevzetju

  • Nudimo tudi plačilo po obrokih

V fizični trgovini v Kranju (Savska cesta 46) je možno plačilo z gotovino ali s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, American Express, BA Maestro).

sl_SISlovenian