Krojaška lutka

Univerzalna nastavljiva ženska krojaška lutka. Prekrita je s trpežno raztegljivo tekstilijo, ki omogoča nastavitev po konfekcijskih številkah od 36 do 48. Prav tako omogoča enostavno in varno pripenjanje žebljičkov. Notranjost lutke je kovinska, kar jo naredi izredno obstojno in trpežno.

Krojaška prilagodljiva lutka je opremljena z natančnim mehanizmom, ki omogoča sorazmerno nastavitev glede na izbrano velikost, samo zavrtite gumb, nameščen na vrhu, da dobite želeno velikost, ki bo označena na oznaki na vratu lutke. Vrteči se podstavek ponuja manekenki veliko stabilnost. V spodnjem delu sta dva vzvoda, ki omogočata dvigovanje ali spuščanje prsi ali povečevanje in zmanjševanje glede na vaše potrebe.

Za več informacij nas kontaktirajte preko: e-pošte rafael@servis-vidmar.si ali lara@servis-vidmar.si ali telefonske številke 041 927 908.

Krojaška lutka

Ta prilagodljiva ženska krojaški lutka je kakovostni izdelek znamke Made in Italy, ki ga stilisti in krojaške delavnice zelo cenijo, zahvaljujoč dizajnu pa vam omogoča šivanje oblačil želene velikosti, prilagajanje med velikostmi 36 in 48 ter nastavitev prsi, pasu in bokov.

Kategorija: Oznaka:
sl_SISlovenian